The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

PROMOSI 2+1

ATAS PERMINTAAN RAMAI, PROMOSI BELI 2 BOTOL AL-RUMMAN POMEGRANATE JUICE 1 LITER PERCUMA 1 BOTOL AL-RUMMAN POMEGRANATE JUICE 300ML KINI KEMBALI!!

DAPATKAN SEGERA DI HQ ATAU STOKIS-STOKIS BERDEKATAN ANDA.

AL-RUMMAN COCOA PREMIUM

Memperkenalkan produk keluaran terbaru YMR International Marketing, Al-Rumman Cocoa Premium. Produk minuman pracampuran cocoa dengan delima, madu, kurma dan arab gam. Al-Rumman cocoa premium, dapat dinikmati seisi keluarga, dengan hanya segelas dapat memberi tenaga untuk sepenuh hari. 

Menggunakan bahan-bahan yang berkualiti, dan terpilih untuk memastikan pengguna dapat menikmati minuman yang lazat serta berkhasiat.

Untuk keterangan lanjut, hubungi HQ YMR atau stokis berdekatan anda

Memperkenalkan produk keluaran terbaru YMR International Marketing, Al-Rumman Cocoa Premium. Produk minuman pracampuran cocoa dengan delima, madu, kurma dan arab gam. Al-Rumman cocoa premium, dapat dinikmati seisi keluarga, dengan hanya segelas dapat memberi tenaga untuk sepenuh hari.

 

Untuk keterangan lanjut, hubungi HQ YMR atau stokis berdekatan anda

 

PAKEJ PERCUTIAN

YMR INTERNATIONAL MARKETING SDN. BHD. MENGANJURKAN PAKEJ PERCUTIAN KE DESTINASI-DESTINASI MENARIK DI DALAM MALAYSIA, LUAR NEGARA DAN PAKEJ UMRAH UNTUK AHLI-AHLI YANG AKTIF!.

REBUTLAH PELUANG INI UNTUK PERCUTIAN IDAMAN ANDA!

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI 09-844 2775.

SELAMAT HARI RAYA

 

Ramadhan bakal beransur pagi,
Syawal menjelma di Aidilfitri,
Seikhlas hati menyusun jari,
Memohon maaf kekhilafan diri

Bulan Ramadhan bulan mulia,
Di sambut dengan hati yang gembira,
Kini syawal semakin menjelma,
Tangan ku hulur maaf dipinta.

PROGRAM ZON UTARA

Alhamdullilah bermula pada 09 Februari sehingga 14 Februari, Pihak YMR dan AJAF telah menjayakan beberapa jenis program di sekitar Zon Utara. Program seperti NDT dan Home sharing telah diadakan dengan jayanya dengan kerjasama Leader-leader hebat di Zon Utara, tidak lupa kepada ahli-ahli YMR disana yang sudi menyertai program kali ini.

Tidak lupa kepada Master Trainer AJAF iaitu Master Musly Zambrie serta En. Syahmir yang bertungku lumus untuk menjayakan program kali ini, semoga program-program seperti ini dapat diadakan sekerap mungkin untuk membantu ahli-ahli YMR. 

  

  

  


" Banyak hal yang boleh menggagalkan Anda mewujudkan impian Anda. Setiap orang yang sukses juga mengalami itu, kalau mereka boleh melewati semuanya, Anda juga boleh melewatinya. Jangan menukarkan impian indah untuk orang-orang yang Anda cintai dengan keputusasaan. Jangan berhenti, terus berjuang! "

Seminar Usahawan Sukses

Seminar Usahwan Sukses yang telah berlansung pada 13 January 2018 di Kuala Kangsar. Kepada Leader Kuala Kangsar En. Aasim yang sudi menganjurkan Seminar ini, ribuan terima kasih diucapkan atas kerjasama, bantuan dan semangat yang ditunjukkan untuk menjayakan seminar ini.

Kepada Leader-leader lain seperti En. Fitri dan Puan Fathi Salamah, En. Rabbani, En. Nazeri dan ramai lagi yang sudi bersama-sama untuk menjayakan seminar ini.

 

  

  

Kepada ahli YMR yang menyertai seminar ini, semoga dengan ilmu dan tips yang dikongsi oleh Master Mus, dapat membantu serba sedikit dalam anda menuruskan perjuangan dalam YMR International.

Tidak lupa kepada MD YMR International, Tuan Mohd Yusof yang datang jauh dari Terengganu untuk berkongsi tips2 dan pelbagai lagi kepada ahli-ahli, Jasa baik Tuan amat kami hargai.

" Tundukan hati di dalam menempuh hari-hari kita di dalam mencapai impian kita. semakin kita tunduk, semakin banyak ilmu dan rezeki akan mengalir kepada kita." - Dr.Azizan Osman

Semoga kita bertemu lagi didalam seminar yang akan datang.

Seminar Usahawan Sukses Sungai Petani

Syukur alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. 
Program S.U.S (Seminar Usahawan Sukses)

 

MALAM ANUGERAH GRAND PREVIEW YMR

YMR International Marketing sdn. bhd. telah menganjurkan Malam Anugerah Grand Preview pada 23 Disember 2017, di Hotel Taiping Perdana, Taiping, Perak. Kehadiran ahli-ahli YMR dari sekitar Perak, Perlis dan Kedah sangat-sangat dihargai.

Selain dari Majlis Anugerah, Cabutan bertuah juga diadakan pada malam itu. Hadiah-hadiah seperti, motorsikal, barang kemas, wang tunai serta pelbagai hadiah lain telah disediakan. Tahniah kepada mereka yang bertuah pada malam tersebut.

    

Kepada MD YMR, Tuan Mohd Yusof dan keluarga yang sudi hadir untuk sama-sama meraikan Malam Anugerah Grand Preview ini sangat dihargai. Tidak lupa kepada AJAF iaitu Master Trainer Master Mus dan Sifu M.Rozi yang sama-sama menjayakan Malam Anugerah Grand Preview kali ini.

Terima kasih kepada Pengarah Delima Ustaz Nadzaruddin yang sudi meluangkan masa dan sudi berkongsi tips kejayaan beliau selama hampir 7 tahun bersama YMR. Semoga dengan perkongsian beliau, ahli-ahli YMR yang hadir turut merasa bersemangat untuk terus bersama YMR.

 

 

 

Kepada leader-leader hebat di zon utara, Ustaz Nazeri, Ustaz Azmi, Ustaz Aasim,Ustaz Fitri, Ustaz Ridhwan, Ustaz Rabbani dan lain-lain, jutaan terima kasih kami ucapan kerana bertungkus lumus bersama HQ untuk menjaya Malam Anugerah Grand Preview.

Tidak ketinggalan juga ribuan terima kasih kepada staff YMR yang bertungkus lumus dalam menjayakan program ini.

Semoga dengan majis-majlis seperti ini, kita dapat mengeratkan lagi silaturahim antara pihak syarikat dan ahli-ahli YMR. Jumpa lagi di lain program.

BOP KOTA BHARU

Syukur alhamdulillah, program BOP di Royal Guest House kota Bharu telah berjalan dengan lancar. Terima kasih yang tidak terhingga kepada leader-leader dan ahli-ahli yang sanggup datang untuk menimba ilmu walaupun keadaan hujan lebat.

Ribuan terima kasih kepada Master trainer Master Musly , Sifu M.Rozi mohamed, Pengarah Delima Ustaz Nadzaruddin, 
Dr. Amir, Puan Azita di atas perkongisan yang telah diberikan dan juga Emcee Hebat kita En.Mohd Faizol

Dan jutaan terima kasih kepada staff YMR yang bertungkus lumus dalam menjayakan program ini.

  

  

 

  

  

 

SEMINAR TEKNIK PENAJAAN BERKESAN

Pada 22 Oktober 2017, AJAF telah sekali lagi mengadakan Seminar di Kuala Kangsar.

Seminar Teknik Penajaan Berkesan (STPB) telah berlangsung dengan jaya atas sokongan daripada ahli-ahli serta leader di Kuala Kangsar

Seminar Teknik Penajaan Berkesan ini diadakan di Dewan Seminar BC Ustaz Aasim, Pro Fast 2017, Persiaran Putra 1, Jalan Taiping, KUALA KANGSAR, PERAK

Aktiviti bermula daripada jam 9.30 pagi dan tamat pada jam 5.30 petang. Sijil penyertaan telah disediakan kepada peserta-peserta seminar. 

   

   

  

    

Terima Kasih kepada peserta-peserta seminar yang tidak jemu-jemu bersama dan menyokong kami. 

MAJLIS PERLANCARAN PROGRAM PEMINDAHAN ILMU UNIVERSITI - KOMUNITI

MAJLIS PERLANCARAN PROGRAM PEMINDAHAN

ILMU UNIVERSITI - KOMUNITI

 

Pada 07.10.2017, Pertukaran Perjanjian Pengkomersialan antara UniSZA dan YMR International Marketing Sdn. Bhd. telah diadakan. 

Usahasama ini adalah untuk satu produk baru yang akan dikeluarkan pada December 2017. Produk yang berasaskan madu kelulut sesuai untuk dikhususkan untuk orang dewasa. 

Nantikan Produk terbaru ini dipasaran anda! 

Majlis Perlancaran Pecipta '17 oleh Yang Berhormat Dato' Mohd Zubair bin Embong

Pertukaran Perjanjian antara Prof. Madya Dr. Khamsah Suryati Mohd dan En. Mohd Yusof

Pertukaran Perjanjian Pengkomersialan antara UniSZA dan YMR International Marketing Sdn. Bhd.

  

Lawatan Yang Berhormat Dato' Mohd Zubair bin Embong ke booth YMR International Marketing sdn. bhd.

CEO YMR International Marketing sdn. bhd. di booth kami di Stadium Tertutup Kompleks Sukan Negeri, Gong Badak, Kuala Nerus, Terengganu

Semoga usahasama antara UniSZA dan YMR International Marketing sdn. bhd. berjalan lancar dan berjaya. 

 

Terima Kasih Kepada Semua yang terlibat dalam menjayakan produk baru YMR yang akan dilancarkan tidak lama lagi.

Selamat Datang Ke

 YMR INTERNATIONAL MARKETING SDN BHD


GAMBAR AKTIVITI

KURSUS KEPIMPINAN YMR, SG.PETANI, KEDAH

No images found.

Alamat

YMR INTERNATIONAL MARKETING SDN BHD
Reg No: 1005016-H   Ajl No: 931993
PT 13902, Lorong 3 Kiri, Jalan Gong Pasir, 
23000 Dungun, Terengganu 
(GST ID No : 000174850048)


Gps.
(Lat: 4.747, Lng: 103.410)

 

 

Tel : 09-8442775 / 09-8451775        
Fax : 09-8484775
Hotline : 013-9476411 / 013-9686411

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Facebook.
https://www.facebook.com/pages/Ymr-International-marketing-sdn-bhd

 

 

Waktu Operasi : 


Ahad - Khamis (8.45 am - 5.45 pm)
Sabtu (8.45 am - 12.45 pm)

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com