The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Al Rumman Cocoa

Posted in Info Produk

 

 

Minuman Koko Pra Campur Al-Rumman ialah minuman yang memberi tenaga dan berkhasiat daripada gabungan makanan sunnah seperti kurma, madu dan delima. Ia juga membekalkan tenaga, karbohidrat, vitamin, zat galian, potasium dan membantu sistem peraliran darah dalam tubuh anda.

Jadikan “Al-Rumman Cocoa” minuman harian anda, untuk kekal sihat, ceria dan bertenaga bersama keluarga.

 

Keterangan Produk

Al-Rumman Cocoa didatangi dalam 2 bentuk bungkusan. Untuk kegunaan satu isi rumah, anda boleh menggunakan Al-Rumman Cocoa 1kg dan untuk lebih mudah dibancuh dalam perjalanan, anda boleh dapati dalam bentuk sachet.

 

Kebaikan dan Khasiat "Al-Rumman Cocoa"

  • Koko - melambatkan proses penuaan dan meningkatkan kebolehanmengatasi tekanan. Ianya mengandungi flavan-3-ols atau catechin iaitu kumpulan kandungan kimia yang memberi tindakan antioksida yang kuat. Flavonoids bertindak sebagai antioksidan, anti-peradangan dan pelindung sel. Ia juga membekalkan tenaga dan karbohidrat dengan segera

  • Kurma - Mengandungi protein, serat dan gula (glukosa). Ia juga kaya dengan Potassium dan zat galian yang lain (vitokimia, antioksidan). Merupakan sumber zat besi yang baik (komponen penting didalam hemoglobin). Serat (fiber) - sangat bagus untuk melancarkan sistem perkumuhan.

  • Delima - Buah dari syurga, kaya dengan vitamin (B2,B3), mineral dan antioksida. Mengandungi sodium yang membantu mengekalkan tekanan & jumlah darah serta mengimbangi pH badan. Ia juga mengandungi pholyphenol yang dapat memperelokkan fungsi sel yang rosak dan memcuci pembuluh darah. Delima juga mengandungi kalsium & fosforus yang membantu pembentukan & menguatkan tulang

  •  Madu - Bertindak sebagai agen anti-bakteria yang melindungi tubuh dari infeksi bakteria dan membantu sistem pencernaan. Mengandungi karbohidrat yang membekalkan tenaga dan membantu pembentukan kolagen yang diperlukan oleh kulit sebagai awet muda. Ianya juga boleh memulih, menyegar dan menambah tenaga serta kaya dengan Vitamin B1, B2, C, B6 dan B3.

Pemanis zelo kalori ini dihasilkan dengan teknologi nano diekstrak dari TEBU dan STEVIA 

“Penggunaan 100gram gula putih menurunkan

 Kemampuan sel darah putih untuk melawan

 kuman selama lebih dari 5 jam”

 

Kebaikan Pemanis (Zero Kalori)

  • Mengimbangi kandungan gula dalam badan
  • Melawaskan pembuangan air kencing
  • Membantu sistem penghadaman makanan
  • Membantu mereka yang mengalami masalah insomnia
  • Meningkatkan tenaga dalam badan
  • Berupaya mengawal berat badan (obesiti)

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com