The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Pengarah Urusan

Posted in Info Syarikat

 

Pengarah Urusan

Bismillahirrahmanirrahim.


Segala puji bagi Allah, Tuhan sekalian alam. Selawat dan salam disampaikan kepada junjungan Nabi Muhammad S.A.W., keluarga serta para sahabat baginda.
Assalamualaikum Warahmatullahi Wabarakatuh …

Salam perjuangan khas untuk ahli-ahli serta pengedar-pengedar di bawah Syarikat YMR International Marketing Sdn.Bhd. Sesungguh ini adalah satu permulaan untuk kita mengapai kehidupan yang sihat serta kejayaan.Bukan senang untuk kita memperolehi kejayaan, bermula dari bawah dan terus berusaha pasti kejayaan yang kita gapai begitu manis.Ini kerana kita merasa pahit sebuah kejayaan.

Dalam usaha untuk melahirkan lebih ramai usahawan bumiputera, maka lahirlah Syarikat YMR International Marketing Sdn.Bhd. Syarikat YMR International Marketing Sdn.Bhd memilih ‘multilevel marketing’ kerana dunia sedang menyaksikan aliran besar di dalam industri MLM dengan penghasilan jualan mencecah ratusan billion US Dollar setahun dan ianya terus berkembang pada kadar tinggi. Begitu juga di Malaysia dan seluruh rantau asia, menunjukkan pertumbuhan dengan kadar Multi Billion Ringgit, dan terus berkembang tahun demi tahun meskipun semasa kegawatan ekonomi dunia.

Di sini kami menyediakan peluang atau platform kejayaan kepada anda semua untuk menambah pendapatan. Dan ingatlah kekayaan adalah kebaikan yang dikurniakan Allah S.W.T. kepada manusia dan Allah S.W.T. menyuruh manusia menjadikan kekayaan itu sebagai penyebab mencari kebaikan.

Firman Allah S.W.T. yang bermaksud,

Kemudian setelah selesai sembahyang, maka bertebaranlah kamu di muka bumi (untuk menjalankan urusan masing-masing) dan carilah atas apa yang kamu hajati dari limpah kurnia Allah, serta ingatlah akan Allah banyak- banyak(dalam segala keadaan supaya kamu berjaya (di dunia dan diakhirat).(Surah al-Jumu’ah:10)

Dan Rasulullah S.A.W. bersabda,

Sesungguhnya apabila kamu meninggalkan ahli warismu dalam keadaan kaya itu lebih baik bagimu daripada meninggalkan mereka dalam keadaan menjadi beban bagi orang lain dan meminta-minta pada orang lain.(Sumber: HR.Bukhari)

Akhirnya , 9/10 rezeki itu datangnya dari perniagaan. Marilah kita sama-sama memulakan kejayaan dalam multilevel marketing dengan Syarikat YMR International Marketing Sdn.Bhd.

Kejayaan anda bermula di sini…
Sekian , Wabillahi al-tawfiqwa al-Hidayah,Wassalamu’alaikum.

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com