The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

Prestasi Syarikat

Posted in Info Syarikat

Operasi syarikat ini telah menunjukkan prestasi yang memberangsangkan. Syarikat telah berjaya membuat jualan sebanyak RM 1, 750, 856.00 sepanjang 8 bulan beroperasi. Syarikat mensasarkan jualan sebanyak RM 5, 000, 000.00 dalam masa setahun beroperasi.

Daripada jumlah tersebut, syarikat telah membayar bonus kepada ahli-ahli yang berdaftar dengan syarikat sebanyak RM 587, 220.00 dalam tempoh 8 bulan tersebut.

Perancangan jangka panjang syarikat adalah syarikat ini berusaha untuk membuka stokis sebanyak 61 buah di Semenanjung Malaysia, Sabah & Sarawak, juga termasuk di Brunei Darussalam. Selain itu juga, syarikat mensasarkan 5, 000 orang ahli dalam tempoh setahun.

Syarikat ini juga berhasrat untuk membuka lebih banyak stokis-stokis di seluruh negara dan akan melahirkan lebih ramai ahli berdaftar di masa hadapan, syarikat juga berharap dapat menjadi sebuah syarikat yang berdaya saing dalam kalangan syarikat-syarikat yang menawarkan perniagaan berbilang tingkat ini. Syarikat berhasrat membuka kilang pemprosesan produk sendiri di masa hadapan. Ini akan membuka lebih banyak peluang pekerjaan kepada penduduk setempat

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com