The best bookmaker bet365

Дървен материал от www.emsien3.com

PROMOSI KEAHLIAN

Daftar sebagai ahli YMR International Marketing Sdn. Bhd. bermula 01 Februari 2019, anda akan menerima Al-Rumman Cocoa (1kg) dengan PERCUMA!!

 

Untuk Keterangan lanjut sila hubungi : 09-844 2775

Selamat Tahun Baru

PAKEJ PERCUTIAN

YMR INTERNATIONAL MARKETING SDN. BHD. MENGANJURKAN PAKEJ PERCUTIAN KE DESTINASI-DESTINASI MENARIK DI DALAM MALAYSIA, LUAR NEGARA DAN PAKEJ UMRAH UNTUK AHLI-AHLI YANG AKTIF!.

REBUTLAH PELUANG INI UNTUK PERCUTIAN IDAMAN ANDA!

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI 09-844 2775.

SELAMAT HARI RAYA

 

Ramadhan bakal beransur pagi,
Syawal menjelma di Aidilfitri,
Seikhlas hati menyusun jari,
Memohon maaf kekhilafan diri

Bulan Ramadhan bulan mulia,
Di sambut dengan hati yang gembira,
Kini syawal semakin menjelma,
Tangan ku hulur maaf dipinta.

IFTAR RAMADAN - KUALA KANGSAR

Pada 3 Jun 2018, jelajah Iftar Ramadan singgah di Kuala Kangsar. Destinasi ke empat dan yang terakhir di Zon Utara. Iftar Ramadan kali ini diadakan di Centre Ustaz Aasim.

Kehadiran ramai ahli-ahli YMR International Marketing di Kuala Kangsar untuk memeriahkan lagi program kali ini. Terima Kasih kepada semua yang hadir, semoga hubungan antara pihak syarikat dan ahli-ahli diluar sana lebih akrab dengan program-program sebegini.

Terima kasih juga kepada Leader Kuala Kangsar, Ustaz Aasim kerana sudi mengendalakan program ini walaupun sibuk dengan urusan peribadi beliau, tidak lupa kepada Pengarah Urusan YMR, Encik Mohd Yusof, Encik Musly Zambrie serta Encik Syahmir Asyraf yang berkampung hampir 5 hari di bahagian utara untuk menjayakan program kali ini.

Semoga kita diberi peluang untuk mengadakan program-program seperti ini lebih kerap, untuk merapatkan lagi hubungan kekeluargaan diantara kita semua.

  

   

 

IFTAR RAMADAN - PARIT BUNTAR

Pada 2 June 2018 pula, pihak YMR telah bergerak ke Parit Buntar untuk Program Iftar Ramadan kali ketiga. Program kali ini diadakan di Center Ustaz Nazeri.

Terima kasih kepada Leader kami di Parit Buntar iaitu Ustaz Nazeri kerana sudi menjayakan program kali ini. Kepada ahli-ahli YMR yang turut serta, semoga program kali ini dapat mengeratkan lagi hubungi silaturahim kita dan selamat berpuasa kepada semua.

Tidak lupa ucapan terima kasih kepada Pengarah Urusan YMR International Marketing sdn. bhd. iaitu Encik Mohd Yusof kerana sudi untuk turut serta.  Selain itu, kepada Encik Musly Zambrie, kerana turut hadir untuk memeriahkan majlis kali ini.

 

  

  

IFTAR RAMADAN - SUNGAI PETANI

Assalamualaikum. Pada 1 June 2019, YMR telah mengadakan Iftar Ramadan kali kedua di Sungai Petani,Kedah. Program jelajah Iftar Ramadan ini akan berkampung di utara selama tiga hari.

Terima kasih kepada Leader-leader kami di Sungai Petani iaitu Ustaz Fitri dan Ustaz Khadapi kerana sudi menjayakan program kali ini. Tidak lupa kepada En. Mohd Yusof dan Master Musly kerana sudi turut serta untuk memeriahkan lagi program Iftar Ramadan kali ini.

Kepada ahli-ahli YMR yang turut serta, semoga program kali ini dapat mengeratkan lagi hubungi silaturahim kita dan selamat berpuasa kepada semua.

 

     

  

   

IFTAR RAMADAN - KUALA TERENGGANU

Assalamualaikum. Pada 25 Mei 2019, YMR telah mengadakan Iftar Ramadan di Kuala Terengganu. Program yang pertama kalinya diadakan oleh YMR International. 

Terima kasih kepada Leader-leader kami di Kuala Terengganu iaitu Ustaz Nadzaruddin dan En. Hasbi kerana sudi menjayakan program kali ini. Tidak lupa kepada En. Mohd Yusof dan Master Musly kerana sudi turut serta untuk memeriahkan lagi program Iftar Ramadan kali ini.

Kepada ahli-ahli YMR yang turut serta, semoga program kali ini dapat mengeratkan lagi hubungi silaturahim kita dan selamat berpuasa kepada semua.

Pada yang tidak dapat hadir untuk kali ini, anda boleh mengikuti jelajah kami yang seterusnya di negeri-negeri lain. Terima Kasih.

  

  

 

  

IFTAR RAMADAN

YMR International Marketing, akan mengadakan program IFTAR RAMADAN di bandar-bandar disekitar Malaysia. Ahli-ahli YMR dijemput hadir untuk sama-sama memeriahkan program IFTAR RAMADAN kali ini. Tuan/Puan boleh hubungi leader-leader dikawasan yang terlibat untuk keterangan lebih lanjut.

PREVIEW SUNGAI PETANI

Preview YMR Sungai Petani terpaksa ditunda atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan. Tarikh yang baru akan diberitahu kemudian. Sebarang kesulitan amat dikesali. 

 

Preview YMR International kali ke-2 akan diadakan di LANGKAWI,Kedah pada 12 Mei 2018 di The Jerai Hotel, Sungai Petani Kedah

Pelbagai aktiviti menarik akan diadakan sepanjang program Preview berlangsung. Tidak lupa juga, kami akan mengadakan program cabutan bertuah dengan pelbagai hadiah yang menarik seperti, Barangan Elektrik, Pinggan Mangkuk, Hamper dan pelbagai lagi. 

Untuk pengemar produk YMR International, produk-produk akan dijual dengan harga istimewa khas untuk pengunjung Preview YMR. 

Menjemput semua ahli-ahli YMR International untuk sama-sama memeriahkan PREVIEW YMR KALI KE-3.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi, Ustaz Fitri(013-474 9879), Ustaz Khadapi (010-314 2766) dan Ustaz Pozi (017-551 8868) atau HQ YMR 09-844 2775, 013-947 641, 013-968 6411

 

 

 

JUS AL RUMMAN (JAR)

JUS AL-RUMMAN

YMR INTERNATIONAL KINI MENGHASILKAN JUS AL-RUMMAN DIDALAM BENTUK JAR, DENGAN KUALITI DAN RASA YANG SAMA SEPERTI YANG LAIN.

UNTUK LEBIH MEMUDAHKAN PENGGUNA YANG SELALU TRAVEL, OUTSTATION  DAN LAIN-LAIN. BOLEH DIDAPATI DI HQ KAMI, ATAU MANA-MANA STOKIS BERDEKATAN ANDA. DAPATKAN SEKARANG UNTUK HARGA YANG ISTIMEWA.

UNTUK KETERANGAN LANJUT SILA HUBUNGI : 09-844 2775, 013-947,  6411, 013-968 6411

PROGRAM ZON UTARA

Alhamdullilah bermula pada 09 Februari sehingga 14 Februari, Pihak YMR dan AJAF telah menjayakan beberapa jenis program di sekitar Zon Utara. Program seperti NDT dan Home sharing telah diadakan dengan jayanya dengan kerjasama Leader-leader hebat di Zon Utara, tidak lupa kepada ahli-ahli YMR disana yang sudi menyertai program kali ini.

Tidak lupa kepada Master Trainer AJAF iaitu Master Musly Zambrie serta En. Syahmir yang bertungku lumus untuk menjayakan program kali ini, semoga program-program seperti ini dapat diadakan sekerap mungkin untuk membantu ahli-ahli YMR. 

  

  

  


" Banyak hal yang boleh menggagalkan Anda mewujudkan impian Anda. Setiap orang yang sukses juga mengalami itu, kalau mereka boleh melewati semuanya, Anda juga boleh melewatinya. Jangan menukarkan impian indah untuk orang-orang yang Anda cintai dengan keputusasaan. Jangan berhenti, terus berjuang! "

Seminar Usahawan Sukses

Seminar Usahwan Sukses yang telah berlansung pada 13 January 2018 di Kuala Kangsar. Kepada Leader Kuala Kangsar En. Aasim yang sudi menganjurkan Seminar ini, ribuan terima kasih diucapkan atas kerjasama, bantuan dan semangat yang ditunjukkan untuk menjayakan seminar ini.

Kepada Leader-leader lain seperti En. Fitri dan Puan Fathi Salamah, En. Rabbani, En. Nazeri dan ramai lagi yang sudi bersama-sama untuk menjayakan seminar ini.

 

  

  

Kepada ahli YMR yang menyertai seminar ini, semoga dengan ilmu dan tips yang dikongsi oleh Master Mus, dapat membantu serba sedikit dalam anda menuruskan perjuangan dalam YMR International.

Tidak lupa kepada MD YMR International, Tuan Mohd Yusof yang datang jauh dari Terengganu untuk berkongsi tips2 dan pelbagai lagi kepada ahli-ahli, Jasa baik Tuan amat kami hargai.

" Tundukan hati di dalam menempuh hari-hari kita di dalam mencapai impian kita. semakin kita tunduk, semakin banyak ilmu dan rezeki akan mengalir kepada kita." - Dr.Azizan Osman

Semoga kita bertemu lagi didalam seminar yang akan datang.

Seminar Usahawan Sukses Sungai Petani

Syukur alhamdulillah semua berjalan dengan lancar. 
Program S.U.S (Seminar Usahawan Sukses)

 

MALAM ANUGERAH GRAND PREVIEW YMR

YMR International Marketing sdn. bhd. telah menganjurkan Malam Anugerah Grand Preview pada 23 Disember 2017, di Hotel Taiping Perdana, Taiping, Perak. Kehadiran ahli-ahli YMR dari sekitar Perak, Perlis dan Kedah sangat-sangat dihargai.

Selain dari Majlis Anugerah, Cabutan bertuah juga diadakan pada malam itu. Hadiah-hadiah seperti, motorsikal, barang kemas, wang tunai serta pelbagai hadiah lain telah disediakan. Tahniah kepada mereka yang bertuah pada malam tersebut.

    

Kepada MD YMR, Tuan Mohd Yusof dan keluarga yang sudi hadir untuk sama-sama meraikan Malam Anugerah Grand Preview ini sangat dihargai. Tidak lupa kepada AJAF iaitu Master Trainer Master Mus dan Sifu M.Rozi yang sama-sama menjayakan Malam Anugerah Grand Preview kali ini.

Terima kasih kepada Pengarah Delima Ustaz Nadzaruddin yang sudi meluangkan masa dan sudi berkongsi tips kejayaan beliau selama hampir 7 tahun bersama YMR. Semoga dengan perkongsian beliau, ahli-ahli YMR yang hadir turut merasa bersemangat untuk terus bersama YMR.

 

 

 

Kepada leader-leader hebat di zon utara, Ustaz Nazeri, Ustaz Azmi, Ustaz Aasim,Ustaz Fitri, Ustaz Ridhwan, Ustaz Rabbani dan lain-lain, jutaan terima kasih kami ucapan kerana bertungkus lumus bersama HQ untuk menjaya Malam Anugerah Grand Preview.

Tidak ketinggalan juga ribuan terima kasih kepada staff YMR yang bertungkus lumus dalam menjayakan program ini.

Semoga dengan majis-majlis seperti ini, kita dapat mengeratkan lagi silaturahim antara pihak syarikat dan ahli-ahli YMR. Jumpa lagi di lain program.

BOP KOTA BHARU

Syukur alhamdulillah, program BOP di Royal Guest House kota Bharu telah berjalan dengan lancar. Terima kasih yang tidak terhingga kepada leader-leader dan ahli-ahli yang sanggup datang untuk menimba ilmu walaupun keadaan hujan lebat.

Ribuan terima kasih kepada Master trainer Master Musly , Sifu M.Rozi mohamed, Pengarah Delima Ustaz Nadzaruddin, 
Dr. Amir, Puan Azita di atas perkongisan yang telah diberikan dan juga Emcee Hebat kita En.Mohd Faizol

Dan jutaan terima kasih kepada staff YMR yang bertungkus lumus dalam menjayakan program ini.

  

  

 

  

  

 

PREVIEW YMR 2017

Pada 29 Oktober 2017, Pihak YMR bersama AJAF telah sama-sama mengadakan PREVIEW YMR bertempat di Dewan Seminar Kompleks Rakan Muda, Taiping.

  

Terima Kasih kepada semua ahli YMR yang telah sama-sama memeriahkan Preview YMR kali ini. Sambutan yang cukup meriah sangat dihargai oleh pihak kami. 

Pelbagai hadiah istimewa telah disediakan untuk aktiviti cabutan bertuah, voucher belian juga disediakan kepada peserta preview dan pelbagai aktiviti istimewa lain. 

    

Kami juga menyediakan booth belian Produk YMR dengan harga istimewa khas kepada peserta preview YMR hari itu.

  

Terima Kasih juga kepada Leader Hebat Zon Utara Ustaz Azmi dan Ustaz Aasim kerana sudi menjayakan preview ini bersama-sama kami. Tidak lupa Ustaz Nadzarudin yang bertungkus lumus untuk memeriahkan lagi preview YMR. Juga kepada pihak AJAF dan staff YMR kerjasama anda amat kami hargai. 

KARNIVAL PEMUDA DUNGUN

 Pada 12-14 Oktober 2017, kami berkampung di Perkarangan Surau Tuan Guru Haji Zainal Abidin Sura gate Dungun, sempena Karnival Pemuda Dungun. 

Sokongan dari warga Dungun amat dihargai. 

  

Suasana sekitar Karnival Pemuda Dungun.

  

   

Terima Kasih kepada pengunjung yang sudi membeli dan memcuba produk-produk keluaran YMR International Marketing Sdn. Bhd.

  

  

SEMINAR TEKNIK PENAJAAN BERKESAN

Pada 22 Oktober 2017, AJAF telah sekali lagi mengadakan Seminar di Kuala Kangsar.

Seminar Teknik Penajaan Berkesan (STPB) telah berlangsung dengan jaya atas sokongan daripada ahli-ahli serta leader di Kuala Kangsar

Seminar Teknik Penajaan Berkesan ini diadakan di Dewan Seminar BC Ustaz Aasim, Pro Fast 2017, Persiaran Putra 1, Jalan Taiping, KUALA KANGSAR, PERAK

Aktiviti bermula daripada jam 9.30 pagi dan tamat pada jam 5.30 petang. Sijil penyertaan telah disediakan kepada peserta-peserta seminar. 

   

   

  

    

Terima Kasih kepada peserta-peserta seminar yang tidak jemu-jemu bersama dan menyokong kami. 

MAJLIS PERLANCARAN PROGRAM PEMINDAHAN ILMU UNIVERSITI - KOMUNITI

MAJLIS PERLANCARAN PROGRAM PEMINDAHAN

ILMU UNIVERSITI - KOMUNITI

 

Pada 07.10.2017, Pertukaran Perjanjian Pengkomersialan antara UniSZA dan YMR International Marketing Sdn. Bhd. telah diadakan. 

Usahasama ini adalah untuk satu produk baru yang akan dikeluarkan pada December 2017. Produk yang berasaskan madu kelulut sesuai untuk dikhususkan untuk orang dewasa. 

Nantikan Produk terbaru ini dipasaran anda! 

Majlis Perlancaran Pecipta '17 oleh Yang Berhormat Dato' Mohd Zubair bin Embong

Pertukaran Perjanjian antara Prof. Madya Dr. Khamsah Suryati Mohd dan En. Mohd Yusof

Pertukaran Perjanjian Pengkomersialan antara UniSZA dan YMR International Marketing Sdn. Bhd.

  

Lawatan Yang Berhormat Dato' Mohd Zubair bin Embong ke booth YMR International Marketing sdn. bhd.

CEO YMR International Marketing sdn. bhd. di booth kami di Stadium Tertutup Kompleks Sukan Negeri, Gong Badak, Kuala Nerus, Terengganu

Semoga usahasama antara UniSZA dan YMR International Marketing sdn. bhd. berjalan lancar dan berjaya. 

 

Terima Kasih Kepada Semua yang terlibat dalam menjayakan produk baru YMR yang akan dilancarkan tidak lama lagi.

GAMBAR AKTIVITI

KURSUS KEPIMPINAN YMR, SG.PETANI, KEDAH

No images found.

Alamat

YMR INTERNATIONAL MARKETING SDN BHD
Reg No: 1005016-H   Ajl No: 931993
PT 13902, Lorong 3 Kiri, Jalan Gong Pasir, 
23000 Dungun, Terengganu 
(GST ID No : 000174850048)


Gps.
(Lat: 4.747, Lng: 103.410)

 

 

Tel : 09-8442775 / 09-8451775        
Fax : 09-8484775
Hotline : 013-9476411 / 013-9686411

Email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Facebook.
https://www.facebook.com/pages/Ymr-International-marketing-sdn-bhd

 

 

Waktu Operasi : 


Ahad - Khamis (8.45 am - 5.45 pm)
Sabtu (8.45 am - 12.45 pm)

Online bookmaker Romenia betwin365.webs.com